ГО "Мукачівське міське товариство
"Інваліди дитинства"

Понеділок, 29.04.2024, 14:25

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Каталог статей | Реєстрація | Вхід

Головна » Статті » Благодійні акції

ЗАВІТАВ МИКОЛАЙ ДО ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ

Актуальним питанням сьогодення є забезпечення потреб кожної дитини та створення усіх умов для її повноцінної життєдіяльності. При цьому особливої уваги потребують діти, які мають вади психофізичного розвитку, а також дорослі з особливими потребами. Протягом останнього часу суспільство все частіше відмовляється від використання в побуті терміну «інвалід», замінюючи його поняттями «дитина з обмеженими можливостями» або «дитина з особливими потребами».


Ці діти і люди є самими звичайними і живуть серед нас, і водночас вони потребують трохи більшої уваги суспільства. Веселе свято – акцію «Відкриті серця» - влаштували для дітей з особливими потребами 4 грудня 2010 року громадські організації м. Мукачево: ГО «Інваліди дитинства», ЦАР «Фенікс» та Спілка талановитих інвалідів Мукачева(СТІМул). 

Ця акція була присвячена міжнародному Дню інваліда з метою допомогти людям з особливими потребами, а найголовніше – сім'ям, де виховуються діти з особливими потребами, відчути турботу про них, розширити свої можливості та отримати радість від спілкування.


Свято відкрила словом благословення сестра Тереза, яка разом із Світланою Фенцик підготували виступи дітей з особливими потребами. Це свято дало можливість їм продемонструвати свої таланти. Чудовими були виступи членів Спілки талановитих інвалідів, вокальні номери інвалідів. З декількома номерами виступив хореографічний ансамбль Мукачівської школи мистецтв. Із теплотою привітали учасників свята гості, які, незважаючи на вихідний день і свою зайнятість, знайшли час для того, щоб прийняти участь у цій благодійній акції, і зробили для дітей щедрі подарунки.

·         Замісник Мукачівського міського голови Лабош М.М.

·         Директор ТОВ «АВЕ Мукачево» Оленич М.Д.

·         Гість із Америки – Вуді Кенінгем

·         Голова благодійного фонду матері Терези – Радиш І.О.

 Але найочікуванішою радістю для усіх присутніх став візит дорогого гостя – Святого Миколая. Інтегрований ансамбль, який складався з здорових та хворих дітей, під керівництвом Фенцик С.І., привітав Св. Миколая театралізованою виставою.
Велика подяка всім, хто залишився небайдужим до долі людей з особливими потребами і своєю щирістю додали радості й світла до їхнього життя.

Вдячні батьки та організатори свята

 

 

 

Категорія: Благодійні акції | Додав: DudnikDC(Admin) (11.06.2011)
Переглядів: 937 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Випадкове фото

Пошук

Форма входу